2012. június 30., szombat
RÁNTOTT SZÜRKEHARCSA MARINÁLT HAGYMÁVAL
Könnyű nyári vacsora.
RÁNTOTT SZÜRKEHARCSA MARINÁLT HAGYMÁVAL
60 dkg szürkeharcsa filé
1 nagy fej zsenge főzőhagyma
borecet
cukor
panko morzsa
1 tojás
liszt
olaj a sütéshez
só,bors
A hagymát mandolinnal nagyon vékonyra szeletelem és sós-ecetes-cukros páclével leforrázom.Nagyon sok borsot teszek bele, olívaolajat csepegtetek a tetejére. Legalább egy órát állni hagyom.
A harcsát a panko morzsával bepanírozom, ropogós pirosra megsütöm.
Néhány salátalevélre egy halszeletet teszek, kevés marinált hagymát pakolok a tetejére és egy kanál páccal meglocsolom.
Langyosan a legfinomabb.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése