Többféle módon is feldolgoztam, íme az egyik:
ANANÁSZOS KÁPOSZTASALÁTA
1/2 kg savanyú káposzta
egy jókora ananász negyed része
1 kisebb lilahagyma
piros színű paprika
3 ek.majonéz
1 kis doboz tejföl
só,bors
A hagymát és a paprikát egészen apróra, az ananászt nagyobb kockákra vágom. A káposztát is felaprítom kicsit. Mindent beleborítok egy nagy tálba és összekeverem. Jól megborsozom, pici só is kellett bele.
Befaltuk...:-)
3 megjegyzés:
Én is több kiló autentikus gasztrocuccal szoktam hazatérni nyaralásból, úgyhogy jót nevettem a krumplis sztorin, és abszolút átérzem :-) Tavaly Olaszo-ból kb 5 kiló rizottó-tészta-limoncello-olajbogyó-stb-val tele OASI reklámszatyrot cuccoltam fel a tizedik emeletre :-) de ez naggggyon jó dolog!
én is teljesen megértelek, a saláta pedig jól hangzik:)
Elég izgalmasan néztünk ki,ugyanis minden apró résbe prosecco-s és olívaolajas üvegeket dugdostunk,sőt még egy virágzó mimózát is majdnem begyömöszöltünk,de aztán megkegyelmeztünk szegénynek..:-)
Megjegyzés küldése