Előfordul hogy bűvészmutatványokra van szükség hogy a maradék ennivalót újra kívánatossá tegyem. Most is volt egy kis leveshús, meg egyebek...
PÁSTÉTOM
maradék leveshús (itt nem írnék mennyiséget, kinek mennyi van)
kolbásszal töltött karaj (lásd fent)
némi füstölt szalonna ( néhai Tünde malac földi maradványaiból, R.I.P)
főtt tojás(ez esetben 2 db)
kis fej lilahagyma
mustár
tejföl
puha vaj
majoranna
őrölt szegfűszeg
só,bors
A húsféléket és a tojást aprítógépben összekaszabolom, (darálni is lehet), kevés tejföllel lazítom, belekeverem a fűszereket,vajat, mustárt és a nagyon apróra vágott hagymát. Pár órára hidegre teszem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése