Említettem hogy a kezembe akadt egy dagadó, de csak egy olyan laposka-féle. Felszúrni annyira jól nem lehetett, ezért más ötletem támadt.
GÖNGYÖLT HUSI
egy sertésdagadó
hagyma
fokhagyma
aszalt paradicsom
friss zöldfűszerek: kakukkfű, bazsalikom, rozmaring
maradék sajt vegyesen ( ez esetben volt parmezán, cheddar és gouda )
só,bors
balzsamecet
kevés vaj
A húst kettévágtam és szétterítettem. A hagymákat, sajtokat, zöldfűszereket meg az aszalt paradicsomot aprítógépben összedaráltam, a húst bekentem vele, feltekertem ( nem volt egyszerű, a húsdarab még csak nem is hasonlított a négyszögleteshez ), zsinórral átkötöttem, került rá egy kis só, bors, majd pici vajon egy pár csepp balzsamecettel megöntözve lassú tűzön megsütöttem. ( Kb. 2 óra.)
Köretnek tejszínes- szerecsendiós krumplipürét adtam hozzá.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Egyre jobbak a fotók! Grat! ;)
Igyekszik az ember,köszi...:-)
Megjegyzés küldése